Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

China Tours

China Tours

Vítězné nám. 2
160 00 Praha-Dejvice
Telefon: 222 958 203-4
Web: http://www.chinatours.cz
Email: info@chinatours.cz

 

Kvalitní poznávací zájezdy do Číny, Asie a na Blízký východ. S dlouhodobou zkušeností  a mnoha odbornými cenami organizujeme kvalitní dovolenou za poznáním, kulturou, přírodou i odpočinkem. Firemní i soukromé cesty na míru, čeští průvodci a skupinky již od 6 osob.

Máme rádi Asii a chceme ji našim klientům představit v celé její kráse. Daří se nám to díky dodržování těchto důležitých zásad:
  - Malé skupinky. Jezdíme již od 6 osob. Velikost skupin končí na 16 osobách, resp. u dvou zájezdů na 18 osobách.
  - Kvalitní průvodci. Naše zájezdy provázejí vzdělaní čeští průvodci s odpovídající jazykovou výbavo, nezřídka jsou vystudovaní lingvisté - sinologové, indologové, vietnamisté...
  - Vlastní originální programy. Zájezdy neodkupujeme od místních touroperátorů ani nekopírujeme trasy od konkurence
  - Férové ceny bez triků. Naše ceny jsou opravdu konečné - zahrnují všechny poplatky a taxy; nečeká vás žádné překvapení v podobě „bakšiše“, „povinných“ fakultativních výletů apod. 

ČLÁNKY CK:
Čínské město Leshan - obří Buddha 1 200 let vsedě
Luang Prabang - turistická perla Laosu

Další kontakty

Telefon 2: 271 741 364 
Mobil: 731 440 070

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.